شرکت کاله

خامه قنادی طبیعی در واقع همان شیر است که مقدار چربی آن تقریبا ۱۰ برابر شده است. خامه در واقغ شیر خیلی پر چرب است که پس از افزودن شکر به آن و پاستوریزه کردن تبدیل به خامه شیرین مخصوص قنادی می‌شود. البته خامه بعد از پاستوریزاسیون، هموژنیزه هم می‌شود. خامه قنادی ابتدا در کارخانه منجمد شده و هنگام استفاده در قنادی به تدریج ذوب شده و همزمان در دستگاه میکسر به هم زده می‌شود تا مولکول‌های هوا وارد خامه شده و توسط ذرات ریز چربی شیر محاصره شده و حالت آن از مایع به حالت اسفنجی سفت با قابلیت شکل‌پذیری تغییر یابد. مقدار چربی موجود در خامه عامل بسیار مهمی برای هواگیری خامه قنادی و تبدیل آن به حالت اسفنجی است. چربی شیر از نوع اسید‌های چرب مفید برای بدن بوده و دارای زنجیره کوتاه کربن می‌باشد و در دمای محیط به صورت مایع می‌باشد در مقابل، روغن‌های نباتی جامد از نوع اسید‌های چرب با زنجیره بلند بوده و عموما دارای نقطه ذوب بالا بوده و هم در دمای محیط و هم در دمای بدن به صورت جامد است. ماندگاری محصول کاله ۶ ماه در شرایط انجماد است.

انواع خامه های کاله:

مخصوص

ممتاز

خلیفه

سولیانو

مانا

ترکار

پروژه های مرتبط